U bent hier:   Home
  |  Inloggen

Article Details

Op de kuierlatten 8-10-2014

De tweede klassen technasium hebben bij O&O onderzoek gedaan naar veel verschillende  wandelpaden. Dit om advies te geven over biologische, ecologische en toeristische verbeteringen aan de wandelpaden Op de kuierlatten'.  

Maandag hebben zeven groepen van 2VT2 hebben hun ideeën gepresenteerd aan Tineke Alberts van het Buitenbantpad. Het waren goede presentaties waarbij diep werd ingegaan op alle eisen die gesteld waren. Dit gebeurde aan de hand van een kaartbeeld. Vooral de manier waarop de ideeën kosteloos uitgevoerd kunnen worden met vrijwilligers en sponsoring waren opvallend.  Na de presentaties vertelde Tineke aan iedere groep wat bruikbare adviezen waren. 
Vrijdag was het de beurt aan de groepen van klas 2HT. De zes groepen van 2HT gaven een vlotte, door henzelf goed georganiseerde serie presentaties. Ook hier werd duidelijk gemaakt wat de bruikbare adviezen waren. Wel bleek dat onderzoek doen met voldoende diepgang moeilijk is en oefening vraagt. Er was 1 team dat er daardoor in diepgang en presentatie uitsprong. 

De groep met de beste presentatie mag op 28 november de ideeën vertellen bij Duurzame Dinsdag in het Provinciehuis in Lelystad. Het blijft nog even een verrassing welke groep dit mag gaan doen.
Terug