U bent hier:   Home
  |  Inloggen

Article Details

Elfdorpenloop 7-4-2014

Van onze verslaggever...

Elf-Dorpenloop 2014: wederom een fantastisch evenement!

Zaterdag was er de 20e editie van de Elf-Dorpenloop die georganiseerd wordt door AVNOP. Behalve de 1e editie die een try-out was, hebben wij elk jaar met het personeelsteam meegedaan. De laatste jaren was het ook mogelijk om een leerlingenteam in te schrijven, zo ook dit jaar weer. Het leerlingenteam van dit jaar was op herhaling van vorig jaar. Het was het meidenteam Girl Power uit havo en vwo, wederom samengesteld door teamcaptain Amanda Slim die hiervoor een pluim verdient!

Om acht uur kwam Eise Harkema mij halen en waren de broodjes gesmeerd, was de koffie gezet en konden we alle benodigde proviand zoals sportdrank, bananen, appels, Marsen enzovoort inladen. We waren er dus weer helemaal klaar voor om onze lopers deze dag te ondersteunen. Ook stond er voor ons beide een etappe op het programma. Het was bewolkt, ongeveer 13 graden en windstil, ideaal loopweer. In Tollebeek kwam het zonnetje erbij en werd het feest compleet. De hele dag is voor beide teams goed verlopen en we eindigden als personeel op plaats 64 en Girl Power op plaats 75. Een uitslag waar we tevreden mee zijn bij een aantal van 87 teams.

Langs deze weg wil ik graag alle lopers en fietser Bart Wierda bedanken voor hun inzet en we zien er naar uit om volgend jaar weer mee te kunnen doen. Hopelijk weer met twee teams!!

 

Meer info, uitslag en foto’s op www.avnop.nl.

Mede namens Eise Harkema,
Steffen Wielenga.


Terug