U bent hier:   Home
  |  Inloggen

Article Details

Boeken halen op 4 september 28-7-2017

BOEKEN OPHALEN


De uitgifte van boeken wordt verzorgd door het interne boekenfonds van het Emelwerda College. Dit houdt in dat de boeken een jaar in bruikleen worden gegeven.


In de week van 21 augustus wordt een brief met betrekking tot de schoolkosten verzonden. Heel belangrijk bij het boeken halen is dat de strook onderaan deze brief, ondertekend door de ouder/verzorger, meegenomen wordt naar school en ingeleverd. Wanneer bij het ophalen van boeken de strook niet wordt ingeleverd of de handtekening van de ouder/verzorger ontbreekt, worden de boeken niet meegegeven.


In deze brief staat ook vermeld in welke klas je komt en wanneer je de boeken moet halen!


Op maandag 4 september vindt het uitreiken van de boeken plaats. In de brief staat waar en wanneer je je boeken moet komen halen, klik hier voor het complete schema. Indien het niet mogelijk is om op de aangegeven dag en/of tijd de boeken te komen halen, mag ook een ander het pakket komen halen,uiteraard tegen inlevering van de ondertekende strook. Lukt dat ook niet, dan kan een afspraak gemaakt worden om het pakket op een andere dag of tijdstip te halen. Hiervoor moet een goede reden zijnen het moet vooraf aangevraagd zijn bij mevrouw Mol: m.mol@emelwerda.nl.


Terug