U bent hier:   Home
  |  Inloggen

Article Details

Valentijnsdagactie op de radio 9-2-2017

Op dinsdag 14 februari (Valentijnsdag) gaan Jonathan Bults en Marco Gol uit 4 mavo radio maken voor het goede doel. Zij zetten zich in voor Carrefour -  jonge mantelzorger en draaien plaatjes die je kunt aanvragen voor jouw Valentijn. Ook wordt er een verloting gehouden.


Verloting
Dankzij gulle sponsoren kunnen er vele prijzen verloot worden waaronder twee bioscoopkaartjes, twee bonnen om lekker te gaan lunchen en een mystery present van de juwelier. Wil je meedoen? Koop dan snel voor € 0,50 een lootje in de kantine van de Wilg. 


Over Carrefour

Eén op de vier jongeren in de Noordoostpolder groeit op in een gezin waar iemand zorg nodig heeft. Een broertje met ADHD, een depressieve zus etc.. Zij zorgen voor een ander en komen soms zelf zorg tekort. Bij het steunpunt mantelzorg kun je langskomen voor advies & informatie, maar ze verzorgen ook maandelijks een leuke activiteit. Hier kun je andere mantelzorgers ontmoeten en vind je een luisterend oor.


Over X MusicLive
Jonathan en Marco hebben op X MusicLive hun eigen radioprogramma, iedere vrijdagavond zijn zij te beluisteren via het internet.


Terug