U bent hier:   Home
  |  Inloggen

Article Details

André Kuipers 13 juni 2016 6-4-2016

Het programma van het mini-symposium op maandag 13 junil:


13:00 Zaal open
13:20 Opening 
13:30 Presentatie “Flower Light” (2VWO) 
13:40 Presentatie  “Young Solar Challenge 2016” (4VWO) 
13:50 Presentatie “SANZOE” (6VWO) (StoringsAnalyse Nabij Zlw (lage zwaluwe) Onder ERTMS (European rail traffic managment system))
14:00 André Kuipers over technologie en innovatie 
15:00 Sluiting

Het besloten symposium wordt georganiseerd voor leerlingen van het Technasium maar andere leerlingen en medewerkers van het Emelwerda College zijn ook van harte welkom. 


Voorafgaand aan de lezing van André Kuipers presenteren leerlingen kort de meest bijzondere projecten die op dit moment bij ons op school worden gedaan: Flower Light, young solar challenge en sanzoë. 


De komst van André Kuipers wordt gefinancierd door de prijs die technasiumleerlingen Erika Wakker, Rik Nijhuis en David Vonk wonnen met de wedstrijd 'Betere zorg, Mijn idee', georganiseerd door de provincie Flevoland. Het daarmee gewonnen geldbedrag moest besteed worden aan een activiteit waar veel leerlingen iets mee kunnen. Het drietal zorgt ervoor dat André Kuipers naar school komt en neemt ook de organisatie van het evenement op zich. School sponsort de ruimte waar het allemaal gaat gebeuren, namelijk de Fontein.


Wat de inhoud van het verhaal van André Kuipers wordt, is ook voor de organisatie een verrassing. 'We weten niet meer dan dat het over technologie en innovatie gaat. Dit onderwerp hebben we gekozen omdat we vinden dat dat goed aansluit bij het technasium.', aldus  Rik Nijhuis, Erika Wakker en David Vonk


Terug