U bent hier:   Home
  |  Inloggen

Article Details

Winnaar prijsvraag mavo 7-3-2016

Tijdens de open dag van dinsdag 26 januari presenteerde de mavo zich in gebouw De Wilg. Veel kinderen die nu nog in groep 7 of 8 van de basisschool zitten, kwamen samen met hun ouders een kijkje nemen. Het was gezellig druk.

Er waren verschillende vakken te zien zoals de talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans, maar ook wiskunde, geschiedenis en aardrijkskunde en de speciale lokalen voor de kunstvakken, mens en gezondheid en Bèta Challenge. In het leerplein werd verteld over de verschillende excursies, schoolreizen en Internationalisering. Ook de leerlingbegeleiding werd toegelicht. 


In de lokalen waren allerlei activiteiten te doen die met de vakken te maken hadden, zoals opdrachten, quizzen en prijsvragen. In het leerplein was de opdracht het aantal tal driehoeken in een bepaalde vorm te tellen. Stef Crielaard van basisschool de Lichtboei te Emmeloord deed ook mee met deze prijsvraag en kwam als winnaar uit de bus. Hij heeft zijn prijs, een startpakket voor het voortgezet onderwijs met daarin mappen, pennen, potloden en stiften, in ontvangst genomen. Stef was verrast dat hij gewonnen had en blij met de gewonnen prijs. Mevrouw Dragt, afdelingsleider mavo, overhandigt de prijs aan Stef Crielaard.  Terug